Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 808z400_braun_nagrada.png 17. 10. 2019.

  Prva nagrada za Nelt na godišnjem Braun sastanku

  Na tradicionalnom Europe Quarterly Acceleration sastanku koji je ove godine održan u Budimpešti, prodajni tim Nelta iz Srbije zadužen za Braun potfolio osvojio je prvu nagradu za najbolju inicijativu na muškoj liniji.
   

  Inicijativa pod nazivom Basketmanija je odnela pobedu u veoma jakoj konkurenciji evropskih zemalja u kojima, kao vodeći distributer na Braun prodajnom programu, dominira Orbico distribuirajući Braun u 19 država.
   

  „Baš zbog toga ova nagrada ima još veći značaj ...

 • 16. 10. 2019.

  RDC Novi Sad uveo WMS G.O.L.D. sistem

  U Neltovom regionalnom distributivnom centru u Novom Sadu, 14. oktobra je uspešno implementiran WMS G.O.L.D, sistem za upravljanje skladišnim operacijama i time je unapređena usluga koju Nelt pruža svojim klijentima.
   

  Nakon uvođenja ovog sistema u Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima i regionalnim centrima u Nišu i Kraljevu, objekat u Novom Sadu svoje poslovanje unapredio je na isti način. WMS G.O.L.D. Stock, softver za upravljanje procesima u...

 • IMG_661574fd4ed91a51a706a66bcfaad6e1_V.jpg 10. 10. 2019.

  Nelt istaknut kao primer uspešnog poslovanja u Africi

  Na nedavno održanoj konferenciji “Mogućnosti trgovinske i investicione saradnje između Afrike i Zapadnog Balkana”, organizovanoj u saradnji Privredne komore Srbije i Ambasade Arapske Republike Egipat u Beogradu, kompanija Nelt predstavljena je kao primer uspešnog poslovanja na tržištu Afrike.

  Nikola Ćorsović, izvršni direktor za strategiju i transformaciju Nelt Grupe, je tokom panela „Saradnja u oblasti investicionih ulaganja”, upoznao prisutne sa iskustvom kompanije, stečenim tokom de...

 • NELT_izbor_137_1.jpg 02. 10. 2019.

  Nelt implementirao softver eDIS

  UNAPREĐENJEM INTERMODALNOG TERMINALA DO VEĆEG ZADOVOLJTSVA KORISNIKA
   

  U cilju povećanja zadovoljsta korisnika, kompanija Nelt implementirala je softver eDIS, renomirane firme Sarda, i uvela Reach Stacker (viljuškar) marke Hyster u procese svog Intermodalnog terminala. Na ovaj način, dodatno su unapređeni informacioni tokovi i pouzdanost sistema, povećana je brzina i efikasnost operacija koje se obavljaju na terminalu. 
   

  Implementacijom Sardinog softvera omogućena je digitali...

 • 48820687106_de0b404e29_k.jpg 02. 10. 2019.

  Konferencija "Umrežavanjem do promene" - Završni događaj NEP4

  KONSTRUKTIVNI PANELI ZA KRAJ ČETVRTOG CIKLUSA NELT EDUKATIVNOG PROGRAMA
   

  Konferencijom „Umrežavanjem do promene“ u prostorijama Nove Iskre na Dorćolu, završen je četvrti ciklus Nelt edukativnog programa (NEP4) koji kompanija Nelt realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12Hub. Polaznici četvrte generacije NEP-a osmislili su, organizovali i moderirali otvorene i slobodne diskusije o gorućim društvenim temama i izazovima. 
   

  Značaj neformalnog obrazovanja u „popunjavanj...