Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 1.JPG 25. 12. 2017.

  Nagrada za izuzetnu posvećenost Nelta procesima talent menadžmenta

  Agencija Stanton Chase je i ove godine nagradila Nelt, uručivši Ivani Canić iz sektora Ljudskih resursa, nagradu „Company Commitment to Talent Management“. Na svečanoj dodeli nagrada održanoj 21. decembra, Nelt je posebno istaknut zbog izuzetne posvećenosti procesima talent menadžmenta.

  Nelt je jedna od retkih kompanija u konkurenciji za nagradu koja je zapravo domaća, i koja lokalno kreira i uspešno sprovodi svoje procese na nekoliko tržišta.

  Ova nagrada će biti i potvrda i podst...

 • linkedin_zdravosepokreni.jpg 24. 12. 2017.

  Helt Instagram kampanja “Šta tebe pokreće”

  Helt, brend kompanije Nelt, organizuje Instagram kampanju društveno odgovornog karaktera, pod nazivom “Šta tebe pokreće” koja će trajati do 15. februara 2018.

  Cilj kampanje jeste aktivacija korisnika društvene mreže Instagram u cilju prikupljanja 500 #zdravosepokreni oznaka (heštegova). Uz dostignut broj objava, Organizator kampanje će donirati određeni broj zimzelenih stabala za pošumljavanje zelenih površina predškolskih i školskih ustanova na teritoriji grada Beograda

  Svi Insta...

 • NL407_AtopiSkin_Banner_1200x522px_01.jpg 23. 12. 2017.

  Nelt Pharmaceuticals predstavlja novi proizvod: AtopiSkin

  Nelt Pharmaceuticals nudi rešenje za simptome atopijskog dermatitisa, uporne promene na koži, koji se manifestuju kao svrab, osip i peckanje. Posle FlogoSkina, sa ponosom Nelt Pharmaceuticals predstavlja svoj drugi brend, AtopiSkin.

  AtopiSkin je linija za negu osetljive kože zahvaćene ekcemima, atopijskim dermatitisom ili herpesom. Poboljšava zaštitnu funkciju kože, hidrira je i čini je glatkom i elastičnom. Aktivni sastojci su prirodnog porekla, što proizvode čini bezbednim za dugotra...

 • OPS.jpg 22. 12. 2017.

  Sertifikat o statusu ovlašćenog privrednog subjekta

  Kompaniji Nelt, jednoj od dve kompanije koje su ove godine dobile status ovlašćenog subjekta, zvanično je dodeljen sertifikat 22. decembra u Upravi carina u Beogradu. Status OPS za carinska pojednostavljenja, sigurnost i bezbednost dodeljen je Neltu u avgustu tekuće godine.

  Ispred kompanije Nelt, sertifikat je primila Nataša Đuknić, supervizor špedicije. Od 1. septembra 2014. godine kada su stvoreni svi tehnički i ostali uslovi za prijem zahteva za dobijanje statusa OPS, koji donosi ni...

 • slika_za_vest.jpg 20. 12. 2017.

  Održana druga akcija za zaposlene "Srce na teren"

  U Neltu nastojimo da kontinuirano unapređujemo nivo razumevanja radnih zadataka između zaposlenih u kompaniji, a naročito između zaposlenih na različitim pozicijama. Sa tim ciljem je i nastala interna akcija pod nazivom „Srce na teren“ koja je uspešno održana u decembru 2017. Više od 90 kolega iz menadžmenta je 21.12. provelo radni dan na terenu sa kolegama iz odeljenja dostave i prodaje na terenu širom Srbije.

  “Akcija je odlična, jer povezuje dve žile kucavice, prodaju i dostavu, sa m...