Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

20. 05. 2019.

Studenti Ekonomskog fakulteta u poseti Neltu

U okviru strateške saradnje kompanije Nelt i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, studenti smera Trgovinski menadžment posetili su 17. maja Centralni distributivno-logistički centar kompanije Nelt u Dobanovcima.

Pomenuta strateška saradnja podrazumeva rad sa studentima kroz korisna predavanja Neltovog stručnog tima, obilazak kompanije i upoznavanje sa poslovnim sistemom i procesima, kao i sprovođenje posebno osmišljenih praksi i programa.
 

Povodom ove posete, Marko Milanković, menadžer sektora za komunikacije Nelt Grupe, studente je upoznao sa kompanijom, organizacionom kulturom, vrednostima i akcijama koje se sprovode u cilju njihovog promovisanja kao i sa novim vizuelnim identitetom kompanije, CSR aktivnostima i izveštavanjem o održivom poslovanju.

Mihajlo Stikić, nacionalni menadžer prodaje za ključne kupce, predstavio je kompaniju D Way. Milica Dostanić iz tima za regrutaciju i selekciju Nelta, pripremila je savete koji studentima mogu koristiti tokom priprema za razgovor za posao. Takođe su saznali  koje su to istine a koje zablude koje prate procese selekcije. Predstavljen im je program Dobar start, a Pavle Stanković, nekadašnji polaznik programa, podelio je svoja iskustva tokom programa. Studente je u obilazak skladišta poveo Vladimir Đuranović, asistent skladištenja. On je Neltovim gostima rekao nešto više o primenjeni novih tehnologija, procesa rada i o put robe do kupaca.

Galerija