Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • IMG_1240.JPG 19. 07. 2018.

  Humanitarnih 1000 km za Teodoru uz podršku Duracell-a

  Marko Nikolić, fitness stručnjak i motivacioni govornik krenuo je u nesvakidašnju avanturu. Naime, ovaj momak će istrčati neverovatnih 1000 km do Atine sa ciljem da pomogne maloj Teodori Cvetanović kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži. Njegova ideja je da svojim primerom apeluje na ljude da daju svoj doprinos i pomognu lečenje ove devojčice! Duracell, vodeći svetski proizvođač alkalnih baterija, jedan od Neltovih principala, će podržati Marka u ovom poduhvatu.

  „Roditelj...

 • rsz_1nis_naslovna_52186.jpg 03. 07. 2018.

  Dečiji dan u RDC u Nišu

  Nelt je, 1. jula 2018, organizovao šesti po redu Dečiji dan u RDC u Nišu.

  Mališani, čiji su roditelji zaposleni u Neltu u ovom gradu, imali su prilike da se druže, i da uživaju u radionicama i igricama koje organizuju edukatori iz Nikola Tesla Centra. Oni su pripremili edukativan program za naše mališane, koji, na zabavan način, pomaže u razvoju koncentracije, razvoju brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja, kao i koordinacije pokreta i motorike kod dece različitog uzrasta.   ...

 • NL711_Sebamed_Nina_Jankovic_Konferencija_01.jpg 28. 06. 2018.

  Glumica Nina Janković novi brend ambasador Sebameda

  Sebamed brend je, posle 11 godina prisutnosti na tržištu Srbije, predstavio svog prvog ambasadora, glumicu Ninu Janković. Konferencija za medije je održana 25. juna u ambijentu restorana Azbuka, u Beogradu.

  Po rečima predstavnika Sebameda, jednoglasno je odlučeno da to bude Nina. Svojom uspešnom karijerom glumice, prirodnom lepotom i ulogom majke, u kojoj se od skoro odlično snalazi, ispunjava sve uslove koje brend ambasador Sebameda treba da poseduje.

  „ Želim da svojoj bebi pruži...

 • 4.jpg 27. 06. 2018.

  Nelt na promociji AEO koncepta u Skoplju

  Uprava carina Republike Makedonije organizovala je u Skoplju, konferenciju na kojoj je promovisan  koncept ovlašćenog ekonomskog operatera (AEO) u Republici Makedoniji.

  AEO je međunarodno priznat sertifikat koji ukazuje da su ekonomski operateri (proizvođači, izvoznici, uvoznici, špediteri, prevoznici) sigurni  u lancu snabdevanja globalne trgovine i da su njihove carinske kontrole i procedure efikasne i usklađene.

  Organizaciju konferencije podržao je USAID kroz svoj Projekat regi...

 • vest_1.jpg 22. 06. 2018.

  Domaći Trgovinski Lanac u poseti Neltu

  Delegacija i članovi udruženja trgovinskih lanaca u Srbiji, DTL, posetili su 21. juna 2018. Neltov Centralni distributivno-logistički centar u Dobanovcima.

   

  Gostima su dobrodošlicu poželeli Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Ranko Sočanac, jedan od osnivača Nelta, uz prisustvo mnogobrojnih kolega iz sektora prodaje. Gosti su se upoznali sa skladišnim procesima u Neltu, funkcionisanjem Intermodalnog terminala, dok su, nakon obilaska celokupnog CDC, posetili i novoizgrađen...