Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

23. 08. 2017.

Neltu dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta

Uprava carine - Carinarnice Beograd, izdala je rešenje po kojem je kompaniji Nelt dodeljen  globalno priznati sertifikat OPS za carinska pojednostavljenja/sigurnost i bezbednost (AEO F). Ovim se Nelt definiše kao pouzdan partner, obzirom da je studioznom proverom utvrđeno da ispunjava specifične kriterijume standarda Svetske carinske organizacije i ekvivalentnih lokalnih standarda bezbednosti lanca nabavke.

 

“Drago nam je da je Uprava Carina prepoznala i sertifikovala poslovnu izvrsnost Nelta na koju smo fokusirani iz dana u dan. U Neltu, timski i svakodnevno ulažemo energiju u podizanje standarda kako bismo osigurali Neltovu poziciju pouzdanog partnera na lokalnom i globalnom tržištu”, kaže Ivan Milićević, menadžer za LSP operacije i razvoj.

 

Osnovne prednosti koje donosi ovaj sistem ogledaju se, pre svega, u partnerskoj saradnji sa Upravom carina što će rezultirati jednostavnijim procesom odobravanja i pojednostavljenja carinskih postupaka, manjim brojem pregleda i unosom podataka, prioritetnim informisanjem, itd.

 

Dobijanjem ovog sertifikata Nelt će svojim klijentima obezbediti još brži i jeftiniji transport robe, čime će podići nivo svojih usluga i dodatno poboljšati postojeću paletu integrisanih logističkih usluga.