Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

11. 01. 2019.

Poseta studenata Beogradske politehnike Neltu

Studenti visoke škole strukovnih studija „Beogradska politehnika“, koji na drugoj godini studija pohađaju predmet logistika, posetili su sedište kompanije Nelt u Dobanovcima. Cilj posete je upoznavanje sa savremenim trendovima u biznisu i primenom novih tehnologija u realnom sektoru logistike.

Mladim gostima su predstavljeni ključni podaci iz našeg poslovanja kako bi saznali osnovne informacije o kompaniji Nelt, složenom domaćem ali i internacionalnom sistemu. A kako bismo ih uputili na korake u razvoju sopstvenih karijera, sa studentima smo podelili korisne savete kojih se mogu pridržavati pri apliciranju za posao - od pisanja adekvatnog CV-ja do ponašanja i odgovaranja na pitanja tokom razgovora za posao. Studenti su imali priliku da učestvuju u simulaciji intervjua i podele svoje utiske sa intervjuerom.  

Pred kraj druženja, usledilo je upoznavanje sa logističkim uslugama koje Nelt pruža svojim klijentima, kapacitetima, infrastukturom, digitalizacijom poslovanja. Poseta je završena obilaskom skladišta i demonstracijom pikovanja robe, rutiranja i pripreme robe za dostavu.