Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

10. 09. 2019.

Polaznici pete generacije razvojnog programa Dobar start

Polaznici pete generacije programa Dobar Start pridružili su se kompaniji Nelt. Prijemom 2. septembra, završen je višemesečni proces selekcije. Sedmoro eksternih i internih kandidata: Anđela Sretenović, Anđela Striković, Đorđe Savić, Jovan Obućina, Petar Lužanin, Tina Marinković i Saša Stevanović - postali su Neltovi novi #dobrostartovci.

Tokom prvog radnog dana, polaznici su se upoznali sa kompanijom i procesima, kako kroz prezentacije, tako i kroz obilazak. Prva faza programa koja podrazumeva rad sa aranžerima robe je već u toku.

Jednomesečni konkurs koji je održan početkom leta, pod sloganom "Pređi na sledeći nivo“ privukao je više hiljada zainteresovanih, dok se za program prijavilo blizu 600 kandidata!

Podsetimo, Dobar start je pažljivo koncipiran razvojni program koji već petu godinu zaredom obuhvata rad na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i polaznicima obezbeđuje nova znanja kroz rad sa mentorima, kao i kroz treninge i radionice. Upoznavanjem različitih nivoa organizacije, polaznici uče o odgovornosti svake pojedinačne pozicije, dobijaju priliku da se lakše prilagode poziciji Key Account Manager koja sledi i stiču širu sliku o ukupnom funkcionisanju prodaje u našem velikom poslovnom sistemu.