Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 1000x1000.png 10. 07. 2019.

  Da li eCMR stiže i u Srbiju?

  Digitalni tovarni list - olakšana trgovina i velike uštede. 

  Privredna komora Srbije – Udruženje za saobraćaj i kompanija Nelt učesnice su pilot projekta Living Lab 12 čiji je cilj, da tokom jula 2019. godine, završi testiranje  digitalnog tovarnog lista u realnom okruženju i upozna  učesnika u lancu snabdevanja sa njegovim prednostima. Living Lab 12 je deo AEOLIX projekta koji se bavi digitalizacijom u oblasti logistike i transporta.

  Kompanija Nelt je uključena u projekat testira...

 • ribella_20logo.png 03. 07. 2019.

  Početak distribucije Ribella proizvoda u Srbiji

  Kompanija Nelt je prvog jula otpočela distribuciju proizvoda brenda Ribella na teritoriji Srbije.

  Ribella prehrambeni program koji distribuira Nelt, obuhvata Hummus namaz sa osnovom od leblebije, tahinija, limunovog soka i belog luka, Fresh Pâté sveže namaze od od lososa, tune i pilećeg belog mesa i Tunino polutrajne suhomesnate posne proizvode od čistog mesa tune.

  DTD Ribarstvo DOO Bački Jarak je kompanija sa dugom tradicijom, koja se bavi poljoprivredom, proizvodnjom riblje hra...

 • Nelt_IT.png 02. 07. 2019.

  Ovo su stipendisti programa “Jesi li ti za Nelt IT”

  Konkurs kompanije Nelt pod nazivom “Jesi li ti za Nelt IT” uspešno je zatvoren i proces selekcije je završen. Stipendisti u oblasti informacionih tehnologija uskoro će se pridružiti kompaniji Nelt na pozicijama: stipendista developer, stipendista biznis analize, SAP stipendista i stipendista operacija.
   

  Nakon razmatranja preko 250 prijava, koliko je pristiglo za stipendijski IT program u Neltu, i procesa selekcije, odabrani su polaznici. Aleksandra Gajić, Nikola Zlatić, Luka Navija...

 • 20190626_NEP4_Macura_3500px_NK_97.jpg 26. 06. 2019.

  Ekskurzija za polaznike Nelt edukativnog programa

  Kao svakog leta u poslednje četiri godine, i ovog je organizovana celodnevna ekskurzija za polaznike četvrte generacije NEP-a. Studenti različitih fakulteta koji čine ovogodišnju grupu Nelt edukativnog programa, proveli su dan u Banovcima, nadomak Beograda i posetili Muzej i Magacin Macura.

  Nakon obilaska muzeja našeg poznatog kolekcionara savremene umetnosti, Vladimira Macure, polaznici su druženje nastavili u dvorištu Magacina Macura smeštenom na obali Dunava.

  Prezentacije proj...

 • lsp_com.png 25. 06. 2019.

  Transport robe evropskim zemljama – bezbednost i pouzdanost kao prioritet

  Zasnivajući svoje poslovanje na znanju, iskustvu, stalnim inovacijama, kao i oslanjanjem na stručnost i posvećenost svojih zaposlenih, jedan od naših najvećih i najuspešnijih poslovnih sistema, kompanija Nelt, danas nudi potpuna rešenja u distibuciji i logistici na svim tržištima na kojima posluje. Kompanija je deo Nelt Grupe, internacionalne grupacije koji povezuje 4.000 zaposlenih u 14 kompanija, na 11 tržišta Evrope i Afrike.

  Prateći svetske trendove i ugrađujući sva pozitivna iskus...