Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • baner.png 10. 09. 2019.

  Polaznici pete generacije razvojnog programa Dobar start

  Polaznici pete generacije programa Dobar Start pridružili su se kompaniji Nelt. Prijemom 2. septembra, završen je višemesečni proces selekcije. Sedmoro eksternih i internih kandidata: Anđela Sretenović, Anđela Striković, Đorđe Savić, Jovan Obućina, Petar Lužanin, Tina Marinković i Saša Stevanović - postali su Neltovi novi #dobrostartovci.

  Tokom prvog radnog dana, polaznici su se upoznali sa kompanijom i procesima, kako kroz prezentacije, tako i kroz obilazak. Prva faza programa koja p...

 • Deciji_dan_2019_eng.png 04. 09. 2019.

  Dečiji dan u Neltu

  Manifestacija Dečiji dan je i ove godine organizovana za mališane naših zaposlenih! Oko 200 dece naših koleginica i kolega provelo je prvi dan septembra družeći se, zabavljajući i učeći u našem CDLC u Dobanovcima.
   

  Uz animatore iz centra Čigra, naučili su razne koreografije a uz stručnost zaposlenih u Neltu, bezbedno su obišli skladište i izbliza videli viljuškare. Pored toga, poseban utisak su ostavile i kreativne radionice, timske igre i iscrtavanje na licu.
   

  Dečiji dan je...

 • IMG_a20ebb6b7efe7327a32a6d764ca9b000_V.jpg 30. 08. 2019.

  Školski pribor za sve Neltove đake prvake

  Pred ovogodišnji polazak u školu đaka prvaka naših zaposlenih organizovali smo dodelu paketića.

  Zaposlenima na tržištima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije čiji mališani polaze u školu dodeljeni su paketići sa školskim priborom.

   

  Želimo srećan polazak u školu!

 • Srce_na_teren.jpg 21. 08. 2019.

  Srce na teren - peti put u Nelt Co

  Akcija „Srce na teren“, zajednički izlazak na teren zaposlenih u dostavi, distribuciji i menadžmentu, peti put je održana 20. avgusta u kompaniji Nelt Co.

  Cilj ove simboličke akcije je ostvarivanje neposredne komunikacije zaposlenih u različitim sektorima i razmena iskustva u poslovanju iz ugla različitih pozicija. „Kroz upoznavanje, razgovor i podršku u ispunjenju radnih obaveza na terenu, gradimo timski duh i pokazujemo da poštujemo i jednako vrednujemo aktivnosti svih zaposlenih u k...

 • 1000x1000.png 10. 07. 2019.

  Da li eCMR stiže i u Srbiju?

  Digitalni tovarni list - olakšana trgovina i velike uštede. 

  Privredna komora Srbije – Udruženje za saobraćaj i kompanija Nelt učesnice su pilot projekta Living Lab 12 čiji je cilj, da tokom jula 2019. godine, završi testiranje  digitalnog tovarnog lista u realnom okruženju i upozna  učesnika u lancu snabdevanja sa njegovim prednostima. Living Lab 12 je deo AEOLIX projekta koji se bavi digitalizacijom u oblasti logistike i transporta.

  Kompanija Nelt je uključena u projekat testira...