Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 25nagradabisunespartner_225.jpg 12. 11. 2019.

  Nelt Grupi nagrada za najviši stepen društvene odgovornosti

  Na ovogodišnjoj svečanosti uručenja regionalne nagrade Biznis Partner Plus, Nelt Grupi dodeljeno je priznanje za  „Najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici“. Po mišljenju stručne komisije, ova nagrada je rezultat izuzetnog doprinosa Nelt Grupe i podsticaja u realizaciji projekata usmerenih na edukaciju i usavršavanje mladih, kao i podršku u inovativnim projektima u oblasti kulture.
   

  Nagradu je ispred Nelt Grupe primila Nada Stamatović, specijalista za korpo...

 • mark2634_49023813141_o.jpg 08. 11. 2019.

  Neltu nagrada za vrhunski logistički projekat godine

  Na ovogodišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije kompaniji Nelt je dodeljena nagrada "Vrhunski logistički projekat godine" za  implementaciju SymphonyRetailAI alata kojim se obezbeđuje automatsko upravljanje zalihama.
   

  Nagradu je primio Vuk Mijanović, menadžer logistike Nelta u Srbiji koji je ovom prilikom izjavio: „U Neltu se kontinuirano radi na uvođenju novih tehnologija u cilju unapređenja procesa i operacija lanca snabdevanja i logističkih usluga. Uspešna realizacija ...

 • Nikola_Corsovic10.jpg 25. 10. 2019.

  Nikola Ćorsović u Savetu Ekonomskog fakulteta

  Ekonomski fakultet u Beogradu je osnovao Savet poslodavaca, koji će fakultetu, između ostalog, pružati informacije i savete o savremenim trendovima i potrebama na tržištu rada. Među devet članova Saveta nalazi se i Nikola Ćorsović, izvršni direktor za strategiju i transformaciju Nelt Grupe.
   

  Savet je oformljen u cilju unapređenja nastavnih i vannastavnih sadržaja kako bi kompetencije diplomaca ovog fakulteta bile usklađene sa potrebama modernog tržišta.
   

  Članovi ovog Saveta ...

 • 808z400_braun_nagrada.png 17. 10. 2019.

  Prva nagrada za Nelt na godišnjem Braun sastanku

  Na tradicionalnom Europe Quarterly Acceleration sastanku koji je ove godine održan u Budimpešti, prodajni tim Nelta iz Srbije zadužen za Braun potfolio osvojio je prvu nagradu za najbolju inicijativu na muškoj liniji.
   

  Inicijativa pod nazivom Basketmanija je odnela pobedu u veoma jakoj konkurenciji evropskih zemalja u kojima, kao vodeći distributer na Braun prodajnom programu, dominira Orbico distribuirajući Braun u 19 država.
   

  „Baš zbog toga ova nagrada ima još veći značaj ...

 • 16. 10. 2019.

  RDC Novi Sad uveo WMS G.O.L.D. sistem

  U Neltovom regionalnom distributivnom centru u Novom Sadu, 14. oktobra je uspešno implementiran WMS G.O.L.D, sistem za upravljanje skladišnim operacijama i time je unapređena usluga koju Nelt pruža svojim klijentima.
   

  Nakon uvođenja ovog sistema u Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima i regionalnim centrima u Nišu i Kraljevu, objekat u Novom Sadu svoje poslovanje unapredio je na isti način. WMS G.O.L.D. Stock, softver za upravljanje procesima u...