Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 808z400_Dahlia_95802.png 06. 05. 2019.

  Nelt otpočeo distribuciju kozmetičkih proizvoda Dahlia u Srbiji

  Nelt je danas zvanično otpočeo distribuciju Dahlia proizvoda na teritoriji Srbije. Distributivni portfolio obuhvata brendove Dahlia, Becollino, Brion i Hera.

  Povodom početka saradnje, u aprilu je održan kick-off sastanak u prostorijama fabrike Dahlia u Beogradu. Predstavnici kompanije Dahlia su predstavili marketinške planove i portfolio svojih proizvoda i organizovali obilazak fabričkih postrojenja za članove Neltovog prodajnog tima.


  Dahlia je jedna od najstarijih fabrika kozme...

 • kongres_kontrolera7_230419_tw1024.jpg 25. 04. 2019.

  Nelt među 350 najuspešnijih kompanija na Kongresu kontrolera u Beogradu

  Digitalizacija procesa poslovanja, uz kvalitetne, visokoobrazovane i obučene ljude, ključni su za budućnost kontrolinga, poručeno je sa sedmog kongresa kontrolera u Beogradu koji se održao u hotelu Crowne Plaza. Ispred kompanije Nelt je učestvovala Marijana Krička, menadžer finansija logistike Nelt Grupe.

   

  Kongres je okupio oko 400 učesnika iz 350 vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva, a organizator kongresa i direktor Menadžment centra Beograd, Bojan Šćepanović kaže da je ci...

 • 1_45354.jpg 23. 04. 2019.

  Nelt na "Belgrade Youth Fair"

  U hotelu Metropol Palace u Beogradu , održan je 18. i 19. aprila peti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu. 

   

  Učešće kompanije Nelt je probudilo veliko interesovanje mladih koji su imali priliku da saznaju više o Neltu, mogućnostima za praksu ili zaposlenje, ali i steknu znanja na organizovanim radionicama. Pojedine teme o kojima je bilo reči tokom ova dva dana su: karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i ...

 • Miroljub_Nenadovic_01.jpg 22. 04. 2019.

  Miroljub Nenadović, menadžer bezbednosti Nelt Grupe, za SecuritySEE magazin

  Miroljub Nenadović, ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u javnom i privatnom sektoru bezbednosti, za časopis SecuritySEE govori o značaju izgradnje sistema bezbednosti u poslovnim sistemima kompanija na primeru kompanije Nelt, kao i izazovima koji prate jedan tako kompleksan proces.
   

  SecuritySEE: S obzirom na to da je Nelt jedan od naših najvećih poslovnih sistema koji posluje na dva kontinenta i kontinuirano uvodi promene u cilju unapređenja poslovanja, kako ocenjujete aktuelne tren...

 • Untitled_1.png 11. 04. 2019.

  E-commerce trendovi predstavljeni mladim ekonomistima

  U skladu sa opredeljenošću kompanije Nelt da osnažuje i edukuje mlade, Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Nikola Ćorsović, direktor strategije i razvoja, održali su  gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Oni su studentima predstavili promene sa kojima se susreće oblast e-commerca. Na kraju druženja, najavljen je i konkurs za novi „Dobar start“, koji će biti otvoren početkom maja.
   

  Iako je fokus bio na ulozi e-commerca u distributivnom poslovanju, o čemu...