Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • SLIKA_ZA_VEST_O_FILIJALAMA_U_AFRICI.jpg 30. 10. 2017.

  Predstavnici kompanije Nelt na KSON-u

  Ovogodišnja, sedma po redu, Konferencija studenata organizacionih nauka realizovana je u poznatom studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović” na Zlatiboru u periodu od 26. do 30. oktobra u organizaciji Saveza studenata FON-a, a pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, naše kompanije, kao I  kompanija KPMG i Informatika. Kompaniju Nelt predstavile su kolege iz sektora ljudskih resursa i prodaje: Ena Enis, Nikola Aleksić, Jelena  Stojiljković i Nikola Mihailović.

   

  Tema Konf...

 • 1_60273.jpg 26. 10. 2017.

  Počinje treći ciklus NELT edukativnog programa ,,Misli budućnost’’

  Kandidati odabrani nakon završenog konkursa u oktobru počinju jednogodišnji NELT edukativni program tokom kog će od vodećih domaćih i stranih stručnjaka steći nova znanja iz domena umetnosti, dizajna, preduzetništva, biznisa i drugih oblasti.

   

  Treći ciklus edukativnog programa koji organizuje kompanija Nelt u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB, trajaće od oktobra 2017. do septembra 2018. godine, a pohađaće ga 24 odabrana studenta i dvoje zaposlenih u ovoj kompaniji.  

  ...

 • MG_0623.jpg 18. 10. 2017.

  Godišnji doručak sa novinarima

  Godišnji doručak sa novinarima koji tradicionalno organizuje kompanija Nelt održan je 18. oktobra u beogradskom hotelu Metropol. Novinar su imali prilike da saznaju aktuelnosti iz poslovanja Nelt Grupe i da se u otvorenom dijalogu sa članovima Uprave upoznaju sa ključnim projektima kompanija koje čine Grupu.

  Miloš Jelić, izvršni direktor NeltGrupe, najavio je ostvarenje planova za 2017. i rekapitulirao uspešno poslovanje članica naše kompanije rečima: "Uspeh gradimo na izvrsnosti u pru...

 • 808z400_808z400_Haccp.jpg 25. 09. 2017.

  Uspešno završena resertifikaciona QMS i nadzorna HACCP provera u Nelt Co

  Resertifikaciona QMS i nadzorna HACCP provera sistema je uspešno završena u kompaniji Nelt Co. Proveru je sprovela vodeća svetska kompanija za sertifikaciju SGS iz Beograda.

  Proverivači su ocenili da su sistemi bezbednosti hrane i menadžmenta kvalitetom pokazali potpunu usaglašenost sa proveravanim standardom i kriterijumima provere. Tokom resertifikacione provere, demonstrirana je potpuna usklađenost procesa razvoja usluge u kompaniji  Nelt Co. sa zahtevima međunarodnog standarda ISO ...

 • Fb_promocija_vizual.png 15. 09. 2017.

  Otvoren konkurs za treći ciklus Nelt edukativnog programa

  Pokrenut je konkurs za učešće u trećem ciklusu NELT edukativnog programa (NEP) namenjenog studentima, koji Nelt realizuje u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB i koji podržava veliki broj fakulteta Beogradskog univerziteta.

  Konkurs za celogodišnji program neformalne edukacije je otvoren do 9. oktobra 2017. godine i putem linka http://bit.ly/2vRj0FS se mogu prijaviti studenti svih privatnih ili državnih fakulteta sa teritorije Srbije koji su stariji od 19 godina.

   

  U okv...