Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • rsz_1ekof.jpg 21. 06. 2018.

  Menadžer strategije Nelt Grupe u žiriju takmičenja studenata na Ekonomskom fakultetu

  Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, 18. juna je održano takmičenje studenata IV godine na smeru Trgovinski menadžment i marketing. Jedan od članova žirija bio je i Aleksandar Stevanović, menadžer strategije Nelt Grupe.

  Tema takmičenja je bila analiza pozicije konkurenata sa fokusom na pojedine delove marketing miksa, na osnovu rezultata istraživanja stavova kupaca o beogradskim maloprodavcima. Studenti su bili podeljeni u pet timova sa po tri člana, a prvo mesto su osvojili studenti - ...

 • Vest.jpg 18. 06. 2018.

  Naši zaposleni na Belgrade Business Run trci

  Na ovogodišnjoj Belgrade Business Run trci, koja je održana 14. juna u Beogradu, učestvovali su naši zaposleni. Učešće su uzeli u kategoriji muških, ženskih i mešovitih timova.

  Kompaniju je predstavljalo 14 timova iz sektora prodaje, servisa kupaca, analize prodaje, ljudskih resursa, skladištenja, IT-a, logistike i finansija. Pozitivna atmosfera i dobra energija bile su prisutne tokom ovog događaja, što svedoče i izjave naših zaposlenih.

  „Trka je bila odlična! Atmosfera, energija, ...

 • 20180612_104014_15359.jpg 14. 06. 2018.

  Polaznici „AmChamps – Young leaders in change“ u poseti Neltu u Dobanovcima

  Polaznici pete generacije „AmChamps - Young leaders in change“ programa, posetili su Nelt u CDC u Dobanovcima 12.6.2018. Ovom prilikom, polaznici su se bliže upoznali sa poslovanjem kompanije kroz održane prezentacije, obilazak skladišta i radionicu. 

  Uvodna obraćanja održali su Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe, Luka Šaponjić, menadžer kancelarije vlasnika Nelt Holding-a i Milica Sočanac, biznis analitičar u kompaniji McKinsey.

  Marko Milanković, menadžer sektora za komuni...

 • Studenti_saobracajnog_fakulteta_Za_Infonelt_VEST.jpg 31. 05. 2018.

  Dan sa studentima Saobraćajnog fakulteta

  Kompanija Nelt je 25. maja ugostila u CDC u Dobanovcima 60 studenata Saobraćajnog fakulteta. Organizovane su prezentacije, obilazak magacina i intermodalnog terminala.

  Studenti su se upoznali sa poslovanjem kompanije kroz prezentaciju koju je održala Nada Stamatović, specijalista za korporativne komunikacije. Marija Kosanović, supervizor za regrutaciju i selekciju, održala je predavanje pod nazivom „Upoznavanje sa procesom selekcije i korisni saveti“, nakon čega ih Milojko Lazarević, s...

 • TTGM2078.jpg 30. 05. 2018.

  Mališani zaposlenih u Neltu uživali u Dečijem danu

  Naša kompanija je tradicionalno, i ove godine, organizovala šesti po redu „Dečiji dan“ 27. maja u CDC u Dobanovcima. Tema ovogodišnjeg Dečijeg dana je bila edukacija najmlađih i promocija zdravog života. Mališani su imali prilike da se druže sa edukatorima iz Nikola Tesla Centra“, čiji je program posvećen unapređivanju sposobnosti učenja, držanja pažnje i razvijanju koordinacije pokreta i motorike.  

  Misteriju kako se vozi viljuškar i gde se čuvaju čokolade, deci su otkrili Dejan Knež...