Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 1223.jpg 23. 11. 2018.

  Nelt Grupa je objavila novi izveštaj o održivom poslovanju

  Novi izveštaj o održivom poslovanju pod nazivom ,,Zdrava organizacija” objavljen je ovog novembra i odnosi se na poslovanje svih kompanija Nelt Grupe u regionu Zapadnog Balkana u periodu 2016/17.

  Ovime je nastavljena pozitivna praksa izveštavanja započeta 2016. objavljivanjem publikacije „Distribuiramo odgovorno“ o poslovanju Nelta u Srbiji tokom 2014/15.

  Kroz merljive pokazatelje, u novom izveštaju su predstavljeni značajni aspekti poslovanja naših kompanija i uticaji koje one ima...

 • Dorucak_sa_novinarima_2.jpg 20. 11. 2018.

  Širenje poslovanja i fokus na logističke usluge

  Obeleživši dve i po decenije uspešnog poslovanja, Nelt je u ovoj godini investirao 15 miliona evra u regionalno širenje integrisanih logističkih usluga. Jedan od najuspešnjih domaćih poslovnih sistema danas zapošljava 4.000 ljudi u 11 kompanija, na isto toliko tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi. Kao lider u pružanju najsavremenijih usluga u oblasti distribucije i logistike, Nelt će u 2018. ostvariti konsolidovan neto prihod od 930 miliona evra.

  U godini u kojoj se obeležava značaja...

 • 38506690784_e8288757cc_k.jpg 20. 11. 2018.

  #NEP4 Poziv na predavanje "Preduzetništvo i multidisciplinarnost"

  Sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu Nemačko-srpske privredne komore i naredno predavanje Nelt edukativnog programa organizujemo u okviru manifestacije Serbian Visions!

  Pozivamo sve zainteresovane da u subotu 24. novembra dođu u hotel Radisson Collection gde će od 14h u Sali M5, biti održano predavanje ,,Preduzetništvo i multidisciplinarnost“. Biće reči o budućim trendovima i o važnosti neformalnog obrazovanja u procesu osnaživanja pojedinca da aktivno učestvuje u promenama u polju ...

 • prolece_u_cdc.jpg 15. 11. 2018.

  Podrška zaposlenima u Neltu tokom i nakon porodiljskog odsustva

  Nelt Grupa će ubuduće pružati podršku svim koleginicama tokom porodiljskog odsustva, u želji da im omogući ravnopravne uslove da se ostvare i na privatnom i na profesionalnom planu.

  Počevši od novembra 2018. u svim kompanijama Nelt Grupe će se zaposlenima na porodiljskom odsustvu isplaćivati pun iznos ugovorene zarade u periodu do 12 meseci.

  Tokom navedenog perioda, sve zaposlene koje ostvaruju deo zarade kroz stimulaciju, primaće i šestomesečni prosek ostvarenih stimulacija. Takođ...

 • Presentation1.png 02. 11. 2018.

  Nectar i Nelt partneri u Srbiji

  Kompanije Nectar i Nelt su uspostavile strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta. Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije  poslovanje.

  „Nectar je ...