Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 4.JPG 29. 08. 2017.

  NELT obeležio 20 godina Regionalnog Distributivnog Centra u Kraljevu

  Proslava povodom jubileja Regionalnog Distributivnog Centra u Kraljevu održana je 26. avgusta.
  RDC u Kraljevu jedan je od četiri distributivna centra u razvijenoj mreži distribucije kompanije Nelt u Srbiji i ove godine proslavlja dve decenije uspešnog poslovanja.

   

  Na prijemu organizovanom u Turistu, kraljevačkom hotelu sa najdužom tradicijom, prisutne su pozdravili Ranko Sočanac, jedan od vlasnika Nelta i Radovan Terzić, menadžer RDC Kraljevo. Ovom prilikom uručene su jubilarne ...

 • career.jpg 23. 08. 2017.

  Neltu dodeljen status Ovlašćenog privrednog subjekta

  Uprava carine - Carinarnice Beograd, izdala je rešenje po kojem je kompaniji Nelt dodeljen  globalno priznati sertifikat OPS za carinska pojednostavljenja/sigurnost i bezbednost (AEO F). Ovim se Nelt definiše kao pouzdan partner, obzirom da je studioznom proverom utvrđeno da ispunjava specifične kriterijume standarda Svetske carinske organizacije i ekvivalentnih lokalnih standarda bezbednosti lanca nabavke.

   

  “Drago nam je da je Uprava Carina prepoznala i sertifikovala poslovnu izv...

 • 366x500_NELT_Sales_Academy_NEW_Logo.png 16. 08. 2017.

  Nelt otvorio Merchandising školu

  U okviru programa Nelt Sales Akademije, 10. avgusta je svečano otvorena Merchandising škola u Centralnom Distributivnom Centru kompanije Nelt u Dobanovcima. Ovaj jedinstveni Show room predstavlja mesto gde će zaposleni na pozicijama merchandiseri, key account manageri i refileri imati priliku da se usavršavaju, steknu odgovarajuća znanja i praktično ih primene u cilju potpune obuke.

   

  “Otvaranje ovakve škole predstavlja veliku komparativnu prednost naše kompanije u odnosu na  druge...

 • Radovan_Radulovi_izvrsni_direktor_Montenomaksa.JPG 24. 07. 2017.

  Održan prvi javni sastanak zaposlenih u Montenomaks C&L povodom pripajanja ove kompanije Nelt Grupi

  Prvi javni sastanak zaposlenih u kompaniji Montenomaks C&L povodom njenog pripajanja Nelt Grupi održan je 21. jula u sedištu ove kompanije u Danilovgradu pred više od 100 zaposlenih.
   
  Montenomaks C&L je osnovan 1999. godine i broji oko 140 zaposlenih u 12 poslovnica širom Crne Gore, što je, uz saradnju sa 4.000 aktivnih klijenata kompaniji obezbedilo jednu od vodećih pozicija na  ovom tržištu. Montenomaks C&L pruža kompletnu logističku uslugu i nalazi se među liderima u oblasti lo...
 • NL220_Flogoskin_banner_1920x835px_04.jpg 10. 07. 2017.

  Kompanija Nelt predstavlja novi vlastiti brend „FlogoSkin“

  Kompanija Nelt je ove godine lansirala prvi vlastiti brend u okviru Pharmaceuticals divizije pod nazivom FlogoSkin.

  FlogoSkin mast kreirana prema pažljivoj formuli, sadrži sve komponente koje ovaj proizvod čine ujedno brzim i delotvornim. Svoju primenu nalazi kod regulacije upalnih procesa na koži, opekotina, promrzlina, akni, rana, ojeda, dekubitusa… Na tržištu je prepoznatljiv po superiornoj formulaciji sa pantenolom i bez parabena.

  Divizija Nelt Pharmaceuticals godinama predstav...