Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • VIRTUS_NAGRADA_SLIKA.jpg 28. 03. 2018.

  Nelt dobitnik VIRTUS nagrade za filantropiju "Trag fondacije”

  Beograd, 24. mart 2018. godine – Kompanija Nelt dobila je VIRTUS nagradu za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora za Nelt edukativni program koji već treću godinu realizuje u saradnji sa Galerijom 12 HUB i Novom iskrom. Nagrađeni program omogućava studentima da kroz predavanja i mentorstva steknu nova saznanja i iskustva radeći na inovativnim projektima. 

   

  Program spaja formalno obrazovanje, start-up tendencije i veštine koje poslodavci traže i okuplja renom...

 • til_2018_130318.jpg 23. 03. 2018.

  Nelt na konferenciji TIL 2018

  Kompanija Nelt učestvovala je na biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2018” koja je održana pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije 22. u Sava Centru u Beogradu.

   

  Ivan Milićević, menadžer razvoja logističkog biznisa Nelt Grupe, predstavio je Nelt kao regionalnog provajdera logističkih usluga u okviru panela „Logistika - trendovi, stepen razvoja, investicije i inovacije u zeml...

 • Simulacija_razgovora_za_posao_Fotka.JPG 12. 02. 2018.

  Simulacija razgovora za posao u centru „Jaki mladi“

  Predstavnice naše kompanije iz HR sektora posetile su krajem januara centar „Jaki mladi“ i učestvovale na simulaciji razgovora za posao u cilju što bolje pripreme mladih za njihov prvi korak ka osamostaljivanju, a to je pronalaženje posla. 
   
  U Centru „Jaki mladi“, a u organizaciji  Fondacije SOS Dečija sela Srbija, svakog poslednjeg četvrtka u mesecu organizuju se susreti korisnika Centra “Jaki mladi” i poslodavaca, u vidu simulacije razgovora za posao. 
   
  HR profesionalci...
 • slika_za_vest_66211.jpg 30. 12. 2017.

  Održana druga akcija za zaposlene "Srce na teren"

  U Neltu nastojimo da kontinuirano unapređujemo nivo razumevanja radnih zadataka između zaposlenih u kompaniji, a naročito između zaposlenih na različitim pozicijama. Sa tim ciljem je i nastala interna akcija pod nazivom „Srce na teren“ koja je uspešno održana u decembru 2017. Više od 90 kolega iz menadžmenta je 21.12. provelo radni dan na terenu sa kolegama iz odeljenja dostave i prodaje na terenu širom Srbije.

   

  “Akcija je odlična, jer povezuje dve žile kucavice, prodaju i dostavu...

 • 1.JPG 25. 12. 2017.

  Nagrada za izuzetnu posvećenost Nelta procesima talent menadžmenta

  Agencija Stanton Chase je i ove godine nagradila Nelt, uručivši Ivani Canić iz sektora Ljudskih resursa, nagradu „Company Commitment to Talent Management“. Na svečanoj dodeli nagrada održanoj 21. decembra, Nelt je posebno istaknut zbog izuzetne posvećenosti procesima talent menadžmenta.

  Nelt je jedna od retkih kompanija u konkurenciji za nagradu koja je zapravo domaća, i koja lokalno kreira i uspešno sprovodi svoje procese na nekoliko tržišta.

  Ova nagrada će biti i potvrda i podst...