Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • IMG_3242.jpg 08. 12. 2017.

  Novo predavanje za studente Ekonomskog fakulteta

  U okviru strateške saradnje koju kompanija Nelt ima sa fakultetima, 6. decembra je organizovano predavanje na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

  Predavanje na temu „P&G modeli nastupa na tržištima – Primeri sa Balkana“ održali su Nikola Elezović, Business Unit Manager Nelta i Mirko Vujović, Sales District Manager P&G kompanije. Predavanje je upotpunio Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe, koji je rado odgovorio na sva pitanja zainteresovanih studenata.

  Podsetimo, sa...

 • Slika_za_tekst_2.jpg 27. 11. 2017.

  Nelt učesnik konferencije Srpske Logističke Asocijacije 2017

  Kompanija Nelt je učestvovala na šestoj godišnjoj konferenciji Srpske Logističke Asocijacije, pod nazivom  „Trendovi i nove tehnologije u logistici i transportu”. Cilj konferencije je upoznavanje sa trendovima u svetu, objašnjenje tehnologija uz predstavljanje rešenja i opreme.

  Na konferenciji je učestvovalo više od 250 vodećih logističkih stručnjaka iz celog regiona. Prisutni su iskazali saglasnost sa činjenicom da je upravljanje lancem snabdevanja postalo neizvodljivo bez tehnolo&sca...

 • 1.png 06. 11. 2017.

  Nelt i Dachser predstavili novu uslugu transporta prehrambenih proizvoda

  Zahvaljujući saradnji dve kompanije biće omogućena nedeljna isporuka prehrambenih proizvoda iz Evrope na tržište Zapadnog Balkana

   

  Predstavnici sektora logistike u kompaniji Nelt i članovi menadžmenta jednog od globalnih lidera specijalizovanih za logistiku hrane, nemačka kompanija Dachser,  održali su prezentaciju o servisu kojim je omogućena nedeljna isporuka komadnih pošiljki prehrambenih proizvoda iz cele Evrope u Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu preko NELT ...

 • SLIKA_ZA_VEST_O_FILIJALAMA_U_AFRICI.jpg 30. 10. 2017.

  Predstavnici kompanije Nelt na KSON-u

  Ovogodišnja, sedma po redu, Konferencija studenata organizacionih nauka realizovana je u poznatom studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović” na Zlatiboru u periodu od 26. do 30. oktobra u organizaciji Saveza studenata FON-a, a pod pokroviteljstvom Fakulteta organizacionih nauka, naše kompanije, kao I  kompanija KPMG i Informatika. Kompaniju Nelt predstavile su kolege iz sektora ljudskih resursa i prodaje: Ena Enis, Nikola Aleksić, Jelena  Stojiljković i Nikola Mihailović.

   

  Tema Konf...

 • 1_60273.jpg 26. 10. 2017.

  Počinje treći ciklus NELT edukativnog programa ,,Misli budućnost’’

  Kandidati odabrani nakon završenog konkursa u oktobru počinju jednogodišnji NELT edukativni program tokom kog će od vodećih domaćih i stranih stručnjaka steći nova znanja iz domena umetnosti, dizajna, preduzetništva, biznisa i drugih oblasti.

   

  Treći ciklus edukativnog programa koji organizuje kompanija Nelt u saradnji sa Novom Iskrom i Galerijom 12 HUB, trajaće od oktobra 2017. do septembra 2018. godine, a pohađaće ga 24 odabrana studenta i dvoje zaposlenih u ovoj kompaniji.  

  ...