Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • Poster.png 04. 04. 2019.

  Najava predavanja na Ekonomskom fakultetu

  U ulozi predavača na novom predavanju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu naći će se Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Nikola Ćorsović, direktor za strategiju i transformaciju Nelt Grupe.

  Oni će 8. aprila zainteresovanim studentima predstaviti ulogu i značaj e-commerca u distributivnom poslovanju. Ovom prilikom pozivamo zainteresovane da se pridruže na gostujućem predavanju i steknu nova znanja iz oblasti distribucije.

  Direktna saradnja sa fakultetima i ustanovama kultu...

 • 03272019_til2019savacentar_ful_707.jpg 03. 04. 2019.

  Nelt o sistemu bezbednosti na konferenciji TIL 2019

  Konferenciju „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2019” otvorila je 27. marta Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović. Nelt je ove godine nastupio na panelu sa temom Izazovi bezbednosti lanca snabdevanja.

  Ivan Milićević, menadžer razvoja logističkog biznisa Nelt Grupe, istakao je važnost sistema bezbednosti implementiranog u Neltu koji se kontinuirano razvija.

  „Nelt kao dugogodi...

 • 03272019_til2019savacentar_ful_dodela_82.jpg 02. 04. 2019.

  Priznanje za doprinos razvoju projekta “Jedan pojas, jedan put”

  Na ovogodišnjoj biznis konferenciji „Transport i logistika 2019“ kompaniji Nelt uručena je nagrada „Brand Leader Award 2019“ za izuzetnu saradnju i doprinos razvoju kineskog projekta „Jedan pojas jedan put“. Nagradu dodeljuje Dragon Maritime Group, zastupnik logističkog giganta kineske kompanije COSCO, na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti. 

   

  Kompanija COSCO, sa kojom Nelt posluje od 2...

 • 4B6A0894.jpg 01. 04. 2019.

  Nelt na logističkom forumu u Rumuniji

  Logistička asocijacija Rumunije  bila je domaćin  foruma  ,,Mogućnosti i izazovi trgovine između Srbije i Rumunije” u Temišvaru  21. marta.  Podršku pri realizaciji kolegama iz Rumunije pružile su Srpska logistička asocijacija, kompanijy Pluton Logistics i portal Ekapija.

   

  Ispred kompanije Nelt, prezentaciju na temu “Može li Beograd postati nova intermodalna kapija za prekookenske tokove kompanija iz Zapadne Rumunije?” održao je Ivan Milićević, menadžer razvoja logistike Nelt Grup...

 • Cep_fest_k_04.png 28. 03. 2019.

  Nelt podržao prvi Čep Fest u Beogradu

  U Beogradskom marketu na Dorćolu 23. marta je održana je prva porodična inkluzivna manifestacija Čep Fest u organizaciji udruženja Čep za hendikep.

  Festival je nastao sa ciljem povezivanja sakupljača čepova i korisnika ortopedskih pomagala. U saradnji sa više od 20 partnerskih organizacija realizovani su različiti edukativni sadržaji, takmičenja u recikliranju, ekološke aktivnosti i aktivnosti za decu. U okviru događaja organizovan je i mini sajam na kom su predstavljena udruženja osob...