Korisnički servis: Registrujte se
047.jpg

Vesti

 • 1ewr.png 05. 06. 2017.

  Predstavljamo “Helt“, novi brend kompanije NELT

  Kompanija NELT je ovog proleća lansirala novi sopstveni brend pod nazivom „Helt“. Asortiman od 12 proizvoda od orašastog i suvog voća kreiran je kao odgovor na prepoznate potrebe potrošača koji vode ubrzan način života, a brinu o svom zdravlju i ishrani. Proizvodi se mogu naći u prodaji na tržištu Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
   
  „Helt“ proizvodi su dostupni u pakovanjima od 45g i 50g i to u dve linije: kao pojedinačni plodovi kikirikija, badema, pistaća, lešnika, indijsk...
 • IMG_0609.JPG 02. 06. 2017.

  Studenti FON-a u celodnevnoj poseti NELT-u

  Studenti Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu posetili su 31. maja Centralni distributivni centar kompanije NELT u Dobanovcima. Ovom prilikom, zaposleni naše kompanije su za njih pripremili  zanimljive i poučne prezentacije. 
   
  Nada Stamatović, specijalista za eksterne komunikacije, održala je  uvodno predavanje  i bliže upoznala studente sa poslovanjem kompanije. U nastavku dana, imali su priliku da poslušaju predavanja “Način rada sa ključnim kupcima” i “Prodajne veštine &nd...
 • MG_3523.jpg 02. 06. 2017.

  Tim biliding menadžmenta NELT Grupe tradicionalno održan i ove godine

  Tim bilding menadžment tima NELT Grupe tradicionalno je održan 26. i 27. maja ove godine u FSS Stara Pazova. Oko 180 zaposlenih iz svih kompanija NELT Grupe učestvovalo je u ovom dvodnevnom događaju. Slogan tim bildinga „Change is not strange“ u potpunosti je oslikao temu okupljanja: promene sa kojima se susreće svaka organizacija koja se razvija i posluje u dinamičnom okruženju.
   
  Imajući u vidu napredak koji ostvaruje naša kompanija, posebna pažnja je posvećena promenama koje nas...
 • 5.jpg 31. 05. 2017.

  Predstavnici NELT-a održali predavanje na Institutu Koncept

  Zaposleni kompanije NELT održali su 22. maja predavanje u saradnji sa Institutom Koncept u Makedoniji. Koncept je priznati makedonski trening centar koji dugi niz godina radi u oblasti neformalne edukacije. 
   
  Osnovna ideja pri organizaciji ovog treninga bila je upoznavanje zainteresovanih učesnika sa konceptom logistike. Kroz teorijski i praktični pristup predstavljeni su sistemi koji se koriste, načini njihove primene i izazovi u svakodnevnom poslovanju.
   
  Iako su dosad o...
 • 2_Nelt_logistics_1920x760px.jpg 25. 05. 2017.

  Visoki predstavnici Evropske logisitičke asocijacije posetili NELT

  Predsednik i potpredsednik Evropske logističke asocijacije (ELA), Paolo Bisogni i Jos Marinus, posetili su u 22. maja centralni poslovni kompleks kompanije NELT u Dobanovcima. Kako je misija organizacije ELA da promoviše profesiju logistike i upravljanje lancem snabdevanja, poseta se bazirala na upoznavanju visokih predstavnika asocijacije sa NELT-ovim logističkim kapacitetima. 
   
  Predstavnici kompanije NELT predstavili su gostima procese poslovanja, tehnološka unapređenja koje je ...