Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 366x500_slika_za_vest.jpg 06. 08. 2018.

  Akcija zajedničkog rada na terenu "Srce na teren"

  Zajednički izlazak na teren zaposlenih u menadžmentu, distribuciji i dostavi organizovan je 2. avgusta, treći put po redu u kompaniji Nelt Co.

  Akcija „Srce na teren“ se tokom prethodne godine pokazala kao uspešna u ostvarenju svog primarnog cilja - unapređenja razumevanja između menadžmenta i zaposlenih u sektoru dostave. Njena svrha je podsticanje Brige o ljudima, kao jedne od ključnih vrednosti Nelta. Na ovaj način podržavamo i otvorenu komunikaciju, razvijamo bolju timsku saradnju i...

 • WMS_slika.jpg 25. 07. 2018.

  U RDC u Nišu uveden WMS G.O.L.D. sistem za upravljanje skladišnim operacijama

   

  U regionalnom distributivnom centru u Nišu uspešno je implementiran WMS G.O.L.D, sistem za upravljanje skladišnim operacijama. Tim koji čine zaposleni iz Skladištenja, Logistike i Informacionih tehnologija, zaslužan je za uspešnu realizaciju projekta i spreman za novi poduhvat – implementaciju u Kraljevu i Novom Sadu!

  Nakon uvođenja ovog sistema u Centralnom distributivnom centru u Dobanovcima, objekat u Nišu je prvi koji je svoje poslovanje unapredio na isti način.

  „Ovom rea...

 • Gillette_web_1.png 25. 07. 2018.

  Nelt poziva da učestvujete u Gillette nagradnom konkursu

  Naša kompanija je pokrenula nagradni konkurs u saradnji sa trgovinskim lancem Gomex. Gillette je brend iz portfolija kompanije P&G, sa kojom Nelt sarađuje od 1996. godine, a ovog leta potrošačima može doneti vredne nagrade!

  Uslov za učestvovanje ostvaruje se kupovinom Gillette proizvoda u vrednosti od najmanje 500 dinara u nekom od 157 Gomex prodajnih objekata u Srbiji do 20. avgusta.

  „Nagrađujemo kreativnost potrošača, inspirisanu proizvodima koje distribuiramo dugi niz godina. U...

 • IMG_1240.JPG 19. 07. 2018.

  Humanitarnih 1000 km za Teodoru uz podršku Duracell-a

  Marko Nikolić, fitness stručnjak i motivacioni govornik krenuo je u nesvakidašnju avanturu. Naime, ovaj momak će istrčati neverovatnih 1000 km do Atine sa ciljem da pomogne maloj Teodori Cvetanović kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži.

  Njegova ideja je da svojim primerom apeluje na ljude da daju svoj doprinos i pomognu lečenje ove devojčice! Duracell, vodeći svetski proizvođač alkalnih baterija, jedan od Neltovih principala, će podržati Marka u ovom poduhvatu.

  „Rod...

 • rsz_1nis_naslovna_52186.jpg 03. 07. 2018.

  Dečiji dan u RDC u Nišu

  Nelt je, 1. jula 2018, organizovao šesti po redu Dečiji dan u RDC u Nišu.

  Mališani, čiji su roditelji zaposleni u Neltu u ovom gradu, imali su prilike da se druže, i da uživaju u radionicama i igricama koje organizuju edukatori iz Nikola Tesla Centra. Oni su pripremili edukativan program za naše mališane, koji, na zabavan način, pomaže u razvoju koncentracije, razvoju brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja, kao i koordinacije pokreta i motorike kod dece različitog uzrasta.   ...