Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • 1_45354.jpg 23. 04. 2019.

  Nelt na "Belgrade Youth Fair"

  U hotelu Metropol Palace u Beogradu , održan je 18. i 19. aprila peti po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj u regionu. 

   

  Učešće kompanije Nelt je probudilo veliko interesovanje mladih koji su imali priliku da saznaju više o Neltu, mogućnostima za praksu ili zaposlenje, ali i steknu znanja na organizovanim radionicama. Pojedine teme o kojima je bilo reči tokom ova dva dana su: karijerni put uspešnih ljudi, kako napisati CV, kako pronaći idealan posao, marketing i ...

 • Miroljub_Nenadovic_01.jpg 22. 04. 2019.

  Miroljub Nenadović, menadžer bezbednosti Nelt Grupe, za SecuritySEE magazin

  Miroljub Nenadović, ekspert sa dugogodišnjim iskustvom u javnom i privatnom sektoru bezbednosti, za časopis SecuritySEE govori o značaju izgradnje sistema bezbednosti u poslovnim sistemima kompanija na primeru kompanije Nelt, kao i izazovima koji prate jedan tako kompleksan proces.
   

  SecuritySEE: S obzirom na to da je Nelt jedan od naših najvećih poslovnih sistema koji posluje na dva kontinenta i kontinuirano uvodi promene u cilju unapređenja poslovanja, kako ocenjujete aktuelne tren...

 • Untitled_1.png 11. 04. 2019.

  E-commerce trendovi predstavljeni mladim ekonomistima

  U skladu sa opredeljenošću kompanije Nelt da osnažuje i edukuje mlade, Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Nikola Ćorsović, direktor strategije i razvoja, održali su  gostujuće predavanje na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Oni su studentima predstavili promene sa kojima se susreće oblast e-commerca. Na kraju druženja, najavljen je i konkurs za novi „Dobar start“, koji će biti otvoren početkom maja.
   

  Iako je fokus bio na ulozi e-commerca u distributivnom poslovanju, o čemu...

 • Poster.png 04. 04. 2019.

  Najava predavanja na Ekonomskom fakultetu

  U ulozi predavača na novom predavanju na Ekonomskom fakultetu u Beogradu naći će se Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Nikola Ćorsović, direktor za strategiju i transformaciju Nelt Grupe.

  Oni će 8. aprila zainteresovanim studentima predstaviti ulogu i značaj e-commerca u distributivnom poslovanju. Ovom prilikom pozivamo zainteresovane da se pridruže na gostujućem predavanju i steknu nova znanja iz oblasti distribucije.

  Direktna saradnja sa fakultetima i ustanovama kultu...

 • 03272019_til2019savacentar_ful_707.jpg 03. 04. 2019.

  Nelt o sistemu bezbednosti na konferenciji TIL 2019

  Konferenciju „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – TIL 2019” otvorila je 27. marta Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. dr Zorana Mihajlović. Nelt je ove godine nastupio na panelu sa temom Izazovi bezbednosti lanca snabdevanja.

  Ivan Milićević, menadžer razvoja logističkog biznisa Nelt Grupe, istakao je važnost sistema bezbednosti implementiranog u Neltu koji se kontinuirano razvija.

  „Nelt kao dugogodi...