Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • NL711_Sebamed_Nina_Jankovic_Konferencija_01.jpg 28. 06. 2018.

  Glumica Nina Janković novi brend ambasador Sebameda

  Sebamed brend je, posle 11 godina prisutnosti na tržištu Srbije, predstavio svog prvog ambasadora, glumicu Ninu Janković. Konferencija za medije je održana 25. juna u ambijentu restorana Azbuka, u Beogradu.

  Po rečima predstavnika Sebameda, jednoglasno je odlučeno da to bude Nina. Svojom uspešnom karijerom glumice, prirodnom lepotom i ulogom majke, u kojoj se od skoro odlično snalazi, ispunjava sve uslove koje brend ambasador Sebameda treba da poseduje.

  „ Želim da svojoj bebi pruži...

 • 4.jpg 27. 06. 2018.

  Nelt na promociji AEO koncepta u Skoplju

  Uprava carina Republike Makedonije organizovala je u Skoplju, konferenciju na kojoj je promovisan  koncept ovlašćenog ekonomskog operatera (AEO) u Republici Makedoniji.

  AEO je međunarodno priznat sertifikat koji ukazuje da su ekonomski operateri (proizvođači, izvoznici, uvoznici, špediteri, prevoznici) sigurni  u lancu snabdevanja globalne trgovine i da su njihove carinske kontrole i procedure efikasne i usklađene.

  Organizaciju konferencije podržao je USAID kroz svoj Projekat regi...

 • vest_1.jpg 22. 06. 2018.

  Domaći Trgovinski Lanac u poseti Neltu

  Delegacija i članovi udruženja trgovinskih lanaca u Srbiji, DTL, posetili su 21. juna 2018. Neltov Centralni distributivno-logistički centar u Dobanovcima.

   

  Gostima su dobrodošlicu poželeli Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe i Ranko Sočanac, jedan od osnivača Nelta, uz prisustvo mnogobrojnih kolega iz sektora prodaje. Gosti su se upoznali sa skladišnim procesima u Neltu, funkcionisanjem Intermodalnog terminala, dok su, nakon obilaska celokupnog CDC, posetili i novoizgrađen...

 • rsz_1ekof.jpg 21. 06. 2018.

  Menadžer strategije Nelt Grupe u žiriju takmičenja studenata na Ekonomskom fakultetu

  Na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, 18. juna je održano takmičenje studenata IV godine na smeru Trgovinski menadžment i marketing. Jedan od članova žirija bio je i Aleksandar Stevanović, menadžer strategije Nelt Grupe.

  Tema takmičenja je bila analiza pozicije konkurenata sa fokusom na pojedine delove marketing miksa, na osnovu rezultata istraživanja stavova kupaca o beogradskim maloprodavcima. Studenti su bili podeljeni u pet timova sa po tri člana, a prvo mesto su osvojili studenti - ...

 • Vest.jpg 18. 06. 2018.

  Naši zaposleni na Belgrade Business Run trci

  Na ovogodišnjoj Belgrade Business Run trci, koja je održana 14. juna u Beogradu, učestvovali su naši zaposleni. Učešće su uzeli u kategoriji muških, ženskih i mešovitih timova.

  Kompaniju je predstavljalo 14 timova iz sektora prodaje, servisa kupaca, analize prodaje, ljudskih resursa, skladištenja, IT-a, logistike i finansija. Pozitivna atmosfera i dobra energija bile su prisutne tokom ovog događaja, što svedoče i izjave naših zaposlenih.

  „Trka je bila odlična! Atmosfera, energija, ...