Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • prolece_u_cdc.jpg 15. 11. 2018.

  Podrška zaposlenima u Neltu tokom i nakon porodiljskog odsustva

  Nelt Grupa će ubuduće pružati podršku svim koleginicama tokom porodiljskog odsustva, u želji da im omogući ravnopravne uslove da se ostvare i na privatnom i na profesionalnom planu.

  Počevši od novembra 2018. u svim kompanijama Nelt Grupe će se zaposlenima na porodiljskom odsustvu isplaćivati pun iznos ugovorene zarade u periodu do 12 meseci.

  Tokom navedenog perioda, sve zaposlene koje ostvaruju deo zarade kroz stimulaciju, primaće i šestomesečni prosek ostvarenih stimulacija. Takođ...

 • Presentation1.png 02. 11. 2018.

  Nectar i Nelt partneri u Srbiji

  Kompanije Nectar i Nelt su uspostavile strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta. Nectar je ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešao na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike. Ovo je jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije  poslovanje.

  „Nectar je ...

 • DJT6689_BFF.jpg 30. 10. 2018.

  Otvorena fabrika dečije hrane u Dobanovcima

  !--[if gte mso 9] ![endif]--!--[if gte mso 9] Normal 0 21 false false false UZ-CYR JA X-NONE ![endif]--!--[if gte mso 9] ...

 • NEP_808x400_Hvala_na_prihjavama.png 22. 10. 2018.

  Zatvoren konkurs za NEP4

  Konkurs za polaznike četvrtog ciklusa Nelt edukativnog programa je završen i selekcija je u toku.

  Zahvaljujemo se svim zainteresovanima koji su se prijavili sa željom da budu deo jedinstvene edukativne priče koja će ove godine nositi naziv "Druga strana znanja". Pratite nas i dalje i uskoro saznajte ko su ovogodišnji polaznici.

  Nelt edukativni program je nastao 2014. kao inicijativa bazirana na uverenju da važan segment u obrazovanju mladih predstavlja upoznavanje i rad sa isktakn...

 • MG_8470_80139.jpg 15. 10. 2018.

  Interno takmičenje za zaposlene "Veliki okršaj"

  Snage su odmerene na ovogodišnjem Velikom okršaju! Takmičenje,  do sada  poznato kao  "Okršaj viljuškarista" ove godine se odigrao pod drugačijim nazivom i to na dve lokacije – u centru Navak u Subotištu i u CDLC u Dobanovcima.

  Učestvovali su zaposleni iz dostave i međunarodnog transporta, viljuškaristi i skladišni radnici. Odmerili su brzinu, poštovanje propisa o bezbednosti i tačnost.  

  Pored  već dobro poznatih  igara „Kapije“, „Koš“, „Kotur“, „Čunjevi“ i „Kviz pitanje“, takmič...