Korisnički servis: Registrujte se
4_Sajt_baner_1024x260_2.png

Vesti

 • Plaketa_Ekonomski_fakultet.jpg 17. 12. 2012.

  Nelt dobitnik Plakete ekonomskog fakulteta za uspešnu saradnju

  Povodom obeležavanja 75 godina postojanja, Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, dodelio je kompaniji Nelt Co specijalnu zahvalnicu za dugogodisnju saradnju. 

   
  Svečanosti su prisustvovali predstavnici Univerziteta u Beogradu, Vlade Republike Srbije, uključujući Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarka Obradovića. Proslavi su prisustvovati i dekani fakulteta Univerziteta u Beogradu, prorektor Univerziteta u Beogradu i dekani ekonomskih fakulteta iz zemlje i inostr...
 • NELT2.jpg 22. 11. 2012.

  Svečano otvorena izložba "10 od mermera"

  Izložba skulptura studenata Fakulteta primenjenih umetnosti (FPU), pod nazivom “10 od mermera”, koju je finansijski i organizaciono pomogla naša kuća, sinoć je, svečano otvorena na platou ispred Filozofskog fakulteta. Otvaranju izložbe je, pored rukovodstva Nelta i članova dekanata Fakulteta primenjenih umetnosti, prisustvovao i veliki broj predstavnika medija i studenata kao i prijatelja naše kompanije.

   
  Izložbu je otvorio dekan FPU- a, Zoran Bulajić, koji se zahvalio kompaniji N...
 • Plakat_za_izlozbu_Nelt.jpg 16. 11. 2012.

  Izložba skulptura "10 OD MERMERA

  Izložba "10 OD MERMERA", će svečano biti otvorena na Platou ispred Filozofskog fakulteta, u sredu 21.11.2012 u 17.30.

   
  Na izložbi, koja će trajati do 02.12.2012. biće izložene mermerne skulpture, koje su studenti vajarstva Fakulteta primenjenih umetnosti mesec i po dana stvarali, zahvaljujući  finansijskoj i orgnizacionoj podršci Nelta, u prostorima kompanije u Dobanovcima.
   
  Ovaj projekat je prvi u nizu aktivnosti koje će Nelt sprovoditi u sklopu obrazovne strategije dru&...
 • sap.png 07. 11. 2012.

  Nelt koristi SAP

  Imamo veliko zadovoljstvo da obavestimo ekonomsku javnost, kao i sve poslovne partnere da se Nelt  priključio svetskoj porodici uspešnih kompanija, koje u svom poslovanju koriste SAP. Od ponedeljka, 5. novembra, posle više od godinu dana intenzivnih priprema, Nelt je završio implementaciju i počeo primenu SAP rešenja u svom poslovanju. 

   
  Poslovni procesi koji su u Neltu obuhvaćeni implementacijom SAP-a su finansije, kontroling, upravljanje ljudskim kapitalom, upravljanje nabavkom ...
 • IMG_4073.jpg 01. 11. 2012.

  I godišnji sastanak menadžera Nelt Grupe

  U sedištu kompanije Nelt, u petak 19.10.2013 godine održan je I godišnji sastanak menadžera Nelt Grupe.

  Na sastanku svih kompanija, koje dele zajedničku vlasničku strukturu, bili su prisutni menadžeri najvažnijih sektora: Nelt Co, Nelt BiH, Nelt ST Makedonija, Neregelia Crna Gora, Nelt Angola, Nelt Zambia, Neoplanta, Corner Shop, Dunav film i Javna skladišta Srbije.

  Ukupno 52 učesnika ovog sastanka bili su, prvi put, u prilici da se direktno informišu i razmene iskustva sa različ...