Korisnički servis: Registrujte se
012.jpg

Trade Marketing

 

Poslovanje naših klijenata unapređujemo putem pružanja kvalitetnog servisa, zajedničkog planiranja i organizovanja aktivnosti koje su usmerene ka ostvarenju najboljih poslovnih rezultata i zadovoljenju potreba krajnjih potrošača. Shodno tome, na terenu je svakodnevno naš tim koji čini više od 500 zaposlenih, a koji ima neposredan kontakt sa našim proizvodima, klijentima i potrošačima.

Prodaja je organizovana po teritorijalnom i funkcionalnom principu, u zavisnosti od tipa i strukture kupaca. Na svim tržištima na kojima poslujemo u potpunosti pokrivamo sve prodajne kanale i objekte. Naši prodavci su opremljeni najsavremenijim ručnim računarima u kojima imaju definisane dnevne planove obilazaka, potpuni uvid u raspoloživost robe i informacije o kupcima. Uz pomoć ovih uređaja, kreiraju porudžbine na terenu i putem 3G+ mreže šalju podatke na obradu pratećim službama, kako bi se nakon zaokruživanja celog procesa, roba na najbrži mogući način našla na policama kupaca. Svi zaposleni u sektoru prodaje, počev od aranžera i promotera, preko prodavaca, do menadžera, obučeni su prema standardima i načinu poslovanja naših inostranih partnera.

Kako bismo dodatno pomogli da se proizvodi sa polica nađu u korpama potrošača, našim partnerima pružamo i usluge trejd marketinga. One se ogledaju u popunjavanju i izlaganju proizvoda na policama, osmišljavanju i organizovanju promotivnih aktivnosti, brendiranju vozila, proizvodnji reklamnog materijala i prikupljanju podataka sa terena. Naš kreativni tim, koji čini više od 130 zaposlenih na terenu, u stanju je da realizuje svaku želju naših klijenata i doprinese boljoj prodaji proizvoda koje distribuiramo.