Korisnički servis: Registrujte se
NELT_baner_1024x260_v4_1.png

Dobar start

Program „Dobar start“ pokrenut je 2015. godine sa ciljem da mladim, uspešnim i ambicioznim studentima i diplomcima omogući da razvijaju svoje poslovne veštine u oblasti prodaje i tako se specijalizuju za rad na poziciji Key Account Manager-a.
 
U periodu od osam meseci polaznici dobijaju priliku da rade na nekoliko pozicija u okviru sektora prodaje i stiču znanja kroz rad sa mentorima, putem job shadowing-a, kao i kroz formalne treninge i radionice. Dobro definisan sistem pomeranja kroz organizaciju omogućava razumevanje odgovornosti svake pojedinačne pozicije, lakše prilagođavanje poziciji koja sledi i što je najbitnije, sticanje šire slike o ukupnom funkcionisanju prodaje u velikom poslovnom sistemu.
 
Polaznici rade u dodeljenim timovima i sa mentorima, ali funkcionišu i kao grupa sarađujući međusobno na organizovanim zajedničkim trening-aktivnostima, prezentacijama kao i na neformalnim druženjima. U svakoj fazi programa vrši se adekvatna procena stručnih znanja. Nakon završenog programa, najbolji učesnici dobijaju stalno zaposlenje u kompaniji Nelt.
 
Za program “Dobar start 2017/2018” prijavilo se oko 400 zainteresovanih mladih ljudi. Vođeni pozitivnim iskustvima tokom prethodnih godina, optimistično smo zakoračili u četvrtu! Kompanija Nelt nastavlja praksu ulaganja u razvoj mladih kadrova.
 
Neka Vaša karijera dobro startuje!